Hogyan tartható háromszor annyi ideig az élelmiszer a hűtőszekrényben?

Hogyan tartható háromszor annyi ideig az élelmiszer a hűtőszekrényben?

PrefectFresh hűtéstechnika alig 0 Celsius fok feletti hőmérsékleten és ideális páratartalomnál a gyümölcsök, zöldségek, hús, hal- és tejtermékek háromszor hosszabb ideig megőrzik egészséges vitamintartalmukat, finom aromájukat és étvágygerjesztő kinézetüket, mint a hagyományos hűtőrészben.

 Független tanulmányok szerint számos élelmiszer C-vitamin tartalma még nő is a PrefectFresh rekeszben való tárolás során. A gyümölcsök és zöldségek természetes nedvességtartalma jóval kisebb mértékben csökken. A Liebherr, mint világviszonylatban első helyen álló gyártó, teljes választékát már 1993-ban átállította környezetbarát FCKW/FKW – mentes hűtőközegre. A rendkívül hatékony hűtő körfolyamatokat a legkorszerűbb és nagypontosságú elektronikus vezérlésekkel összekapcsolva a Miele program legnagyobb része a legjobb A+ és A++ energiaosztályban áll rendelkezésre.

A PrefectFresh rekeszeket a teleszkópsíneken egészen a felület síkjába építettük be. Így még a 90 fokos ajtónyitásnál is egyszerűen kihúzhatók és kivehetők.

A korszerű fitness - konyha számára a frissesség, vitamingazdagság és változatosság a legjobb recept. Minél frissebb az élelmiszer, annál értékesebb az egészséges táplálkozás szempontjából. Jó ok arra, hogy a Miele PrefectFresh mellett döntsön, mert a PrefectFresh -rekeszek garantálják a tökéletes klímát a szuperhosszú frissességhez.

A PrefectFresh – rekeszekben az élelmiszerek sokkal hosszabb ideig maradnak frissek, mint a hagyományos zöldséges rekeszben.

Brokkoli: +8 nap
Rák: +1 nap
Málna: +2 nap
Articsóka: +7 nap
Szőlő: +17 nap
Sárgarépa: +30 nap
Spárga: +8 nap
Alma: +30 nap.

Mindkét PrefectFresh rekesz szükség szerint beállítható éppen 0 Celsius fok fölé, DrySafe vagy HydroSafe rekeszként. Az alacsony nedvességtartalmú DrySafe (száraz rekesz) ideális a húsok, halak, tejtermékek tárolásához. A gyümölcsök és zöldségek optimálisan eltarthatók a nagy páratartalmú HydroSafe (nedves) rekeszben. Az új PrefectFresh külön vezérléssel még több lehetőséget nyújt az egyéni készletezéshez, így a hal tárolásához a hőmérsékletet a felső rekeszben -2 Celsius fokra lehet csökkenteni. A DrySafe beállításával együtt a hal így még tovább friss marad. A déli gyümölcsöket a felső, beállítható rekeszben +6 Celsius fokos hőmérsékleten és magasabb páratartalom mellett lehet ideálisan tárolni.

Tartalomhoz tartozó címkék: Beépíthető hűtőszekrény Hűtés